Bloggen

Alla dessa bittra, osäkra och avundsjuka människor! Kan vi få dom att tänka om? Självklart!!! Om dom vill.

Där stod jag med tårar i ögonen och blev totalt utskälld. Varför? Jo för att jag inte höll med honom om att vissa i min omgivning va dumma i huvudet. Ja, jätte konstigt. Vad bottnar allt detta hat i? Ren osäkerhet, rädsla och avundsjuka tror jag.

Man kan verkligen undra hur folk beter sig ibland. Jag jobbar mycket med min personliga utveckling, vilket i allra högsta grad gynnar mig men även mitt företag. När man ser på saker från ett annat perspektiv klarnar mycket. Jag har själv varit en person som varit väldigt osäker. Alltid varit orolig för vad andra ska tycka om mig och för att inte räcka till, att jag inte ska vara tillräckligt duktig, men allt eftersom åren går och jag fördjupar mig i dessa ämnen förstår jag att det faktiskt går att förändra. Att jobba på sin egen personlighet gör livet så mycket lättare. Det viktigaste är ju att man mår bra och lever det liv man själv vill och att man inte låter andra styra över hur man mår.  Sluta att klanka ner på alla andra och ta tag i ditt liv, det är du som styr ditt liv, varför inte göra det till ett lyckligare liv.

Människor som pratar illa om andra människor och alltid stör sig på vad andra gör, vad andra köper och hur andra lever, tycker jag faktiskt riktigt synd om. Jag tror nämligen det bottnar i att dom själva inte är lyckliga. Mitt råd till dessa människor är att ta tag i sina liv och försöka se varför man beter sig på detta onödiga viset och sedan ta hjälp. Det är ju faktiskt som jag alltid bruka säga, ”man har bara ett liv, ta vara på det”. Tänk vad mycket roligare det skulle bli om man slapp vara arg på allt och alla, vilken energi det skulle finnas till att göra något roligt istället. Andra fördelar är ju även att kroppen mår mycket bättre och inte bli lika sjuk av all stress det skapar inombords.

Jag har utvecklat en ”jävla anamma energi”. Det är något jag troligtvis alltid har haft men som jag nu för tiden uppmuntrar mera när den kommer och på det viset slipper vara ledsen i flera dagar och slösa energi på fel saker. Den går ut på att jag vänder all negativ energi och får en push framåt istället. ”Jag ska jälvlar i att visa dom att jag kan”. När jag delade mig från barnens far så sa alla till mig, -Du förstår väl att du inte kan ha kvar huset. Ska vi slå vad, sa mitt undermedvetna och vet ni, det gick. Många människor har kommit fram till mig och sagt att -Det går inte leva på att vara konstnär, skaffa dig en trygg inkomst. Jaså, tänker jag, det ska ni allt få se att det går. Ja, envisa är nog en av mina bästa styrkor och nu kan jag även lägga till att jag klarar att hantera elaka människor, eller rättare sagt bittra, avundsjuka människor mycket bättre än förr. Till en början blir man såklart väldigt ledsen och förstår inte varför man får oförtjänt skäll, men när det lagt sig lite, vänder jag på allt till en jävlar anamma energi. Man ser sällan en drake lyfta i medvind. Mina motgångar har format mig till den jag är idag och utan de motgångarna jag haft i mitt liv hade jag inte varit där jag är i dag. Jag lever med en otroligt underbar man idag och vet ni vad? På de tre åren vi har varit tillsammans har vi inte bråkat eller höjt rösten mot varandra en enda gång, detta trodde jag knappt va möjligt, men ni ska veta att, det är det! Varför ska man bråka? Nä, vi får tycka olika men om jag inte tycker samma som du, så får jag det. Är man vuxen bör man kunna reda ut saker och ting utan bråk. Så Tänk efter om du är en av dessa arga människor som ofta pratar skit om andra. Du bestämmer hur du känner och skulle det inte vara mycket roligare om vi alla samarbetade och var vänner istället, om vi kunde glädjas åt varandras framgångar och hjälpa varandra istället för att titta snett och vara elak bakom ryggen, för hur känns det egentligen, att prata skit om andra? Förmodligen inget bra. Nej! Vi behöver vara ärligare mot varandra och berätta för den vi tycker gör fel, istället för att prata skit. Kanske är denna person inte ens medveten om att den gör fel, fel enligt dig. Var ärlig, ödmjuk och förstående så blir världen mycket bättre och även du kommer känna dig bättre och större som människa.

Denna karl som gav mig denna onödiga avhyvling vill jag nästan tacka, för detta vände jag till positiv energi, när jag hade gråtit färdigt blev följden en bra titel och många sidor skrivna till min blivande bok.  Ja, en dag hoppas jag att kunna ge ut en bok som lär människor att leva ett mer lyckligt och harmoniskt liv, på det sätt dom egentligen drömmer om. En bok som får människor att tänka mer positivt och att lyfta varandra istället för att kasta en yxa i ryggen när dom vänder sig om.

Och absolut kommer den arga mannen, eller rättare sagt den osäkra mannen att få ett gratis exemplar, för jag tror att även han kan lära sig hantera sin ilska på ett bättre sätt. Faktum är att jag tror att innerst inne gillar han mig och min personlighet, det va väl därför det va så lätt att ta ut aggressionerna på mig, istället för på de han borde ha sagt det till, till dom han verkligen var så arg på. Men bara för att jag va där just då och inte höll med honom, fick jag skiten.

Lev livet, du har bara ett!

Kram Mia

2 reaktioner på ”Alla dessa bittra, osäkra och avundsjuka människor! Kan vi få dom att tänka om? Självklart!!! Om dom vill.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *