Bloggen

Nytt år nya möjligheter och drömmen fortsätter

Bara tre dagar kvar på 2017, första hela året som egen företagare och konstnär på heltid, ja tänk va tiden har rusat iväg.

Så mycket har hänt det här året, det började med att jag fick Alvesta kommuns kulturstipendium och därmed började bygget av en helt egen ateljé i en bod på gården, här kan jag nu möta alla mina underbara kunder, jag har även hunnit med att ha tre konstrundor i min lilla ateljé.

I nr 2/3 (Februari och Mars) fick jag ett superfint reportage i Svensk Jakt. Där berättades det om konsten men även en del om min stora passion för naturen och jakten, det är nämligen i naturen jag finner min inspiration vilket avspeglar sig i mina tavlor.

När jag skrollar igenom min facebooksida ser jag hur otroligt många tavlor jag åstadkommit under 2017, helt galet många. Hundar, hästar, jaktmotiv och människor, ja inget motiv är det andra likt. Något som har blivit nytt i skapandet är att ca hälften av beställningarna nu är i akryl. Så lycklig och tacksam att jag fått äran att göra alla dessa mysiga motiv. Skulle jag kunna, hade jag kramat om alla härliga människor som beställt tavlor och reproduktioner mm. Men tyvärr får jag inte alltid träffa alla på grund av avståndet och därmed har jag fått skicka tavlorna via budfirmor.

Ja, 2017 har varit ett helt fantastiskt år och nu går vi snart in i ett nytt år, nya möjligheter och fullt med jobb som jag kommer berätta mer om här på min alldeles nya färska blogg, hihi tänk lilla Mia har en blogg, det hade jag aldrig kunnat drömma om och bara tanken på att jag faktiskt har möjligheten att jobba med det jag älskar är fortfarande helt overklig.

Jag lever min dröm! På denna sidan kommer ni få följa med mig i mitt konstnärliga skapande men även i mitt liv på gården och i skogen.

Så ta vara på de sista dagarna av 2017, för snart börjar ett nytt spännande år, fullt med nya mål och drömmar att uppfylla.

Kram Mia

3 reaktioner på ”Nytt år nya möjligheter och drömmen fortsätter

  1. Önskar dig ett fint och bra 2018.
    Hoppas att alla nya oskrivna blad får lätta och vackra bilder och texter. Ska bli roligt att följa din blogg. Lycka till med Allt.

Kommentarer är stängda.