Bloggen

Helig start på nya året.

2017 blev mitt första hela år som konstnär. Det har varit ett helt fantastiskt år, många utmaningar och beställningar har det blivit. Något jag känner just nu är tacksamhet, tack till alla underbara människor som har hjälpt mig att ta mig dit jag är idag. Tänk så häftigt det är, att man är på rätt plats vid rätt tillfälle. Eller för den delen på fel ställen och träffar fel människor och det får följder som i slutet har bli positiva, hur jobbigt det än va just då, så har det på något konstigt sätt kommit något bra ut av allt. Man kan undra vem som styr allt, vem håller i trådarna. Är det ödet eller är det bara menat att bli så.

Ja, vilken resa jag har gjort, från det att jag gick min tvååriga utbildning i USA till att jag nu sitter här i min alldeles egna ateljé. Mycket har hänt på vägen och det tog några år att verkligen våga satsa på min dröm.

Tänker ofta på hur det kommer sig att man springer på vissa människor och skaffa alla härliga kontakter och på alla dörrar som öppnas, det är riktigt härligt att leva. Man vet aldrig vad som händer här näst. Lev med livet och följ ditt hjärta.

I år har jag galet många roliga små och stora uppdrag framför mig, ska bli så häftigt. Första beställningen ut i år blev en väldigt detaljerad tavla i akryl av insidan i Moheda kyrka. Kyrkan är väldigt vacker och tillhör en av de bäst bevarade medeltida kyrkorna i växjö stift.

Hoppas ni vill fortsätta följa med mig på detta spännande nya år!

Kram Mia