Bloggen

2018 vilken succé!!!

Jag vill börja med att önska er alla ett riktigt gott nytt år!!!

2018 va ett riktigt spännande år och det har hänt massor av roliga saker i mitt liv, en stor nyhet är emaljmuggarna med mina egna tryck på. Jag blev själv helt stormförtjust i muggen då jag först såg dom och tänkte, DOM skulle passa med mina lantliga motiv på. Jag älskar hållbara material som inte går sönder och det känns skönt att slippa använda plast om man ska ut i skogen eller i stallet. Dom går att diskas i maskin och tål upp till 270 grader. Ja, det blev en super succe och i veckan väntas ännu en order med muggar anlända till ateljén. 

Man beställer muggarna via min egna lilla webbshop som också va en av nyheterna i slutet på förra året, den är enkel att använda och har varit till stor hjälp för mig. Så nu skickas det muggar från lilla Mosshult till hela Norden med mina motiv på, det är så himla häftigt. Tusen tack alla ni som beställt mina muggar.

Jag har även bestämt mig för att ligga lite lågt med beställningar på målningar tills jag har hunnit färdigt alla de som ligger i kö och vänta. Har även några större jobb som jag inte har hunnit börja på ännu men jag meddelar så snart jag kan ta emot beställningar igen.

Håll utkik efter mer nyheter!!! Japp, det kommer fler nyheter under våren vilket är jätte spännande, att utveckla produkter till mitt lilla företag är även något jag jobbar på. Tanken är ju att jag ska kunna ha regelbundna öppettider i ateljén, men om jag ska ha det behöver det finnas något att titta på och fler produkter och tavlor till salu. Det är svårt att hinna med att måla till ateljén och till utställningar då all tid går åt till beställningar. Så jag måste försöka få lite bättre balans på allt. Men jag älskar verkligen att måla era härliga beställning där motiven kan vara allt mellan himmel och jord, men som sagt, jag meddelar så snart jag jobbat av kön och kan ta nya beställningar.

Som dom flesta av er redan vet, älskar jag förutom konsten, livet på landet som bonde. I år har vi några fler tackor som ska lamma, vilket även det kommer att ta lite mer tid. Vi har även skaffat en bikupa till gården så vi kan få våran egen honung. Fler trädgårdsland ska anläggas, bland annat ett större potatisland då vi strävar efter att bli allt mer självförsörjande på vår lilla gård. Det är så härligt att få bo som vi gör, med närhet till djur och natur och det är här jag hittar min inspiration till målandet.

Ja, som ni förstår är det alltid fullt upp på vår gård. Här blir det aldrig långtråkigt och jag bara älskar det. Nu ska jag börja på en ny beställning.

Ta hand om dig själv och dina nära och kära.

Kram Mia