"Strong emotions" är tavlan jag håller på med just nu, En tavla med mycket energi och känslor.

"Strong emotions" är tavlan jag håller på med just nu, En tavla med mycket energi och känslor.

Just nu håller jag på med ett helt fantastiskt motiv. Jag har släppt på tyglarna och låter skapaglädjen flöda. Det är en underbar känsla när tid och rum försvinner och man blir helt upslukad utav att skapa.

Hur gör man då för att komma till denna tidlösa plats? även kallad flow. Hur hittar man inspirationen?

För mig är det viktigt att jag är på rätt ställe i livet, att jag mår bra och kan släppa alla måsten omkring mig. Jag blir inspirerad av underbara människor i min närhet och det finns inget som kan ge mig så mycket energi. Även att acceptera att man inte kan påverka vissa saker i livet gör att man kan känna sig mer harmonisk. Att ha ordning och reda är oxå viktigt och att man få vara i lugn och ro. Musik har en positiv inverkan på mig, liksom träning och att få vistas i natren. En bra mix av dessa saker gör att man kan känna lugnet och komma in i ett riktigt bra flow.

Så om du har svårt att komma in i flow, kika över om saker tar eller ger enegi och börja rensa i livet. Gör dig av med måsten som inte känns viktigt och gör mer av det som ger energi.

Något som också är viktigt är att man inte ger upp om det kommer motgångar. För jag är helt övertygad att om man vill något riktigt mycket och kämpar för det så kommer belöningen till slut. Det har tagit mig ca 25 år att komma dit jag är idag och jag kan säga att vägen dit har inte varit rak. Men nu är jag här och jag är otroligt spänd på den fortsatta resan jag har framför mig med min konst. För det är ju just det, resan mot målet ska vara utmanande och spännande. Jag strävar alltid efter att bli bättre och sätter upp nya mål längs vägen. Det är det som för mig framåt. Jag vill leva ett liv som jag själv har varit med och bestämt över, jag vill leva mitt liv som jag vill och jag mår bra utav. Ett liv i harmoni och lycka.

Jag önskar er en riktig härlig helg! och fundera över om saker tar eller ge energi och gör mer av det som ger.

Kram Mia

2023-02-17 11:30
Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen