Mitt drömliv som konstnär.

Mitt drömliv som konstnär.

Många sa åt mig att det inte går att leva som konstnär...men så fel dom hade och det är jag så glad för.

Till våren är det 6 år sedan jag sa upp mig från mitt jobb inom byggbranchen. Det va ett tufft beslut och väldig nervöst. Men in platschef sa till mig. -Ingen kommer ihåg en fegis. Tack Richard för de orden. Jag gjorde det, jag vågade tro på mig själv för en gång skull. När jag startade hade jag redan en liten kö av beställningar som hade blivit liggande. Jag har har ju målat på beställning i cirka 20 år men då haft ett jobb vid sidan av. Så snart jag började måla och lägga ut på facebook började beställningar rulla in. Under dessa 6 år som jag har hållt på har det hänt massor och det har gjort att konsten ibland fått lite mindre tid. Men nu känner jag att "problemen" förhoppningsvis håller på att lätta och jag har fått nästan som en nytändning med konsten.

Jag vill tacka alla mina tålmodiga kunder som väntar på sina beställningar att ni är guld värda. Saken är ju att när livet blir kämpigt är det svårt att hinna med allt och inspirationen sviker. Jag vill absulut inte måla beställningar bara för att  dra in pengar. Jag lägger så otroligt mycket kärlek, tid och detaljer i det jag gör och det är det som är vitigt för mig och såklart att ni är nöjda. Tanken va/är att jag ska sluta med beställningar och göra mer egna målningar men jag har så otroligt svårt att säga nej när ni kommer med era fina bilder. Ofta är det djur som gått bort och jag förtår verkligen vilken relation man får till sina djur och hur jobbigt det är när dom försvinner. Jag har fortfarande lång kö på beställningar men om ni inte har något speciellt datum tavlan ska vara klar till så är det ok att skicka de kortet ni önskar få avmålat så kan jag skriva upp er på listan. Lite mellan tummen och pekfingret så ligger kostnaden på från 5000kr och uppåt, det är detaljer i bilden, storlek och material som styr kostnaden. Men se till att ha ett bra foto, rätt propotioner och skärpa är viktigt.

Från början tecknade jag mest i kol, en väldigt svår teknik men nu är beställningarna ca hälften kol, hälften akrylfärg och ibland även olja. På bilden ser ni en pågående tavla i kol och två akrylmålningar.

Önskar er en fin vecka. Kram från ateljén.

/Mia

2022-01-24 08:23
Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen