Sammarbete, idéer och energi!

Sammarbete, idéer och energi!

Det är så härligt när man träffa energiska människor med positiv energi.

Igår va jag på möte angående vårens Sak & Smakrunda. Det är verkligen ett härligt gäng och det är så himla kul att följa allas utveckling och idéer. Att vara en kreativ människa kan vara väldigt "jobbig" ibland för det poppar upp idéer hela tiden och hellst skulle man vilja göra alla idéer på en och samma gång, vilket såklart är helt omöjligt. Allt tar sin tid och att bygga upp något tar både tid och tålamod och inte minst mod att våga prova och där med kanske också misslyckas ibland.

Att vara en kreativ människa kräver också att man får lugn och ro att skapa och tid för eftertake och inspiration. Jag jobbar som bäst då jag slipper tråkigheter och stress och ibland måste jag bara ta en dag ledigt från allt och göra något helt annat. Det är även nödvändigt för mig att träffa likasinnade människor. Det ger kraft och inspiration att komma vidare. Mina Sak & Smak kompisar är ett sådnt härligt gäng som ger kraft och energi. Man kan även märka väldigt väl på människor i sin närhet om dom ger eller ta energi. Jag försöker att bara umgås med människor som ger energi och som får energi av mig.

Något som även ger energi åt mig är närheten till naturen och alla de djur som bor här på gården, hästar, får, katter, hönor och mitt lilla lyckopiller Kajsa. En Welsh springer spaniel som flyttade hit förra våren.

Så med detta önskar jag att jag kan dela med mig av lite inspiration och energi. Önskar er även hjärtligt välkomna till vår Sak och Smakrunda i vår som kommer vara 30 April- 1 Maj, kl 11.00-17.00

Ta tag i era drömmar och idéer och kom ihåg att våga prova. Det väsrsta som kan hända är att du misslyckas...men då är det bara att resa sig upp, tänka genom vad som gick fel och prova igen.

Ta vara på de fina vänner som finns omkring dig och ge och ta av den härliga energier som finns. För lite extra sinnesro har jag tagit hem lite aromlanpor och härliga dofter som kan få sinnerna att kopla av. Finns nu i min webbutik.

Önskar er en trevlig helg! Kram Mia

2022-03-04 09:24
Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen